Zalen

Conferentiecentrum De Glind beschikt over zeven zalen. voor zowel kleinere gezelschappen als grotere groepen kunnen wij een passende zaal bieden. De zalen kunnen op verschillende manieren worden opgesteld. In overleg met u wordt de zaalopstelling bepaald.

Alle zalen zijn standaard voorzien van een beamer, whiteboard, flipover, geluidsinstallatie, televisie en gratis WiFi-verbinding. 

Alle zalen zijn voorzien van een koelkast met een uitgebreid assortiment aan drankjes. Wilt u alleen een zaal huren dan is dat uiteraard ook mogelijk. Wilt u hierover meer weten of een offerte ontvangen neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Van Goghzaal

Deze zaal is zeer geschikt voor vergaderingen, cursussen en workshops. De zaal bevindt zich op de begane grond. De zaal beschikt over een extra werkhoek.

Capaciteit: 18 – 24 personen
Oppervlakte: 60 m²

Gaugainzaal

De Gauguinzaal is een fraaie, vierkante vergaderzaal. De zaal is gelegen op de begane grond. Vanuit deze zaal kunt u, via de serre, eenvoudig gebruik maken van het aangrenzende terras.

Capaciteit: 18 – 40 personen
Oppervlakte: 55 m²

Serre

Wilt u vergaderen in een huiskamersfeer? De zithoek met banken, een kleine tafelopstelling en een aangrenzend terras geven een huiselijke sfeer aan deze ruimte. De serre is geschikt voor vergaderingen tot 10 personen.

Capaciteit: 8 – 10 personen
Oppervlakte: 55 m²

Renoirzaal

De Renoirzaal is een uitstekende vergaderruimte met een warme maar zakelijke uitstraling. Deze zaal is gelegen op de begane grond en heeft uitzicht op de tuin.

Capaciteit: 10 – 15 personen
Oppervlakte: 25 m²

Monetzaal

De Monetzaal heeft een warme maar zakelijke uitstraling en is mede daardoor zeer geschikt voor vergaderingen en cursussen. De ruimte bevindt zich op de begane grond en heeft uitzicht op de tuin.

Capaciteit: 15 – 20 personen
Oppervlakte: 50 m²

Topdek

Deze zaal heeft een grote oppervlakte en is daardoor voor vele doeleinden uitermate geschikt. De zaal is door middel van een tussenwand op te delen in twee ruimtes. In de ruimte is een koffiecorner en airconditioning aanwezig. Deze zaal is gelegen op de tweede etage.

Op het topdek is er een zithoek waar u ook even ontspannen een kop koffie of iets anders kunt gebruiken tijdens uw verblijf.

Capaciteit: 36 – 80 personen
Oppervlakte: 100 m²

Parkzaal

De Parkzaal is een zeer ruime, vierkante zaal met een hoog plafond. Deze zaal is uitermate geschikt voor grote vergaderingen, bedrijfspresentaties, recepties, congressen, reünies en workshops. De Parkzaal bevindt zich in het bijgebouw en wordt altijd in combinatie met de Lounge en Vide verhuurd.

Capaciteit: 36 – 120 personen
Oppervlakte: 160 m²

Gebruik van de Parkzaal in uw arrangement is mogelijk vanaf een minimum aantal van 25 personen. De prijs van een kleinere groepsgrootte in de Parkzaal is op aanvraag.

Lounge

De Lounge bevindt zich naast de Parkzaal in het bijgebouw. De Lounge wordt gebruikt als subzaal of als ontvangst- en borrellocatie. De Lounge beschikt over een kleine bar.

Capaciteit: 30 – 80 personen
Oppervlakte: 100 m²

Vide

De Vide bevindt zich boven de Lounge in het bijgebouw. De Vide wordt gebruikt als subzaal en beschikt als enige zaal niet over een vaste beameropstelling.

Capaciteit: 20 – 30 personen
Oppervlakte: 50 m²

"Geweldige omgeving. Lekker rustig en hier kun je nog de sterren zien als het donker is."

~ Neska Ong A Kwien